Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرمربی تیم‌ملی ۲۳ بازیکن را به اردوی پیش روی تیم‌ملی دعوت کرد که در بین بازیکنان دعوت شده، ملی‌پوشان نامدار حضور ندارند.به گزارش بلاغ، سرمربی بلژیکی تیم ملی همان طور که وعده کرده بود برای دومین مرحله از آماده‌سازی ملی‌پوشان فهرستی اعجاب آور را در دستور کار خود قرار داد. مارک ویلموتس این بار در حالی 23 بازیکن به اردوی آماده‌سازی تیرماه دعوت کرد که خبری از ستاره‌های کلیدی و لژیونر نیست ضمن اینکه به جای سایر بازیکنان داخلی همواره حاضر در اردوها نیز مربی بلژیکی فرصت را به سایر بازیکنان کمتر دعوت شده داد تا توانایی‌های خود را بروز دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دعوت از دو آقای گل لیگ دسته اول ایران از جمله تصمیمات جالب توجه و اعجاب آور مربی بلژیکی است که باعث شد او هیچ کدام از مهاجمان لیگ برتری را در این فهرست قرار ندهد. دیگر نکته جالب توجه اینجاست که سرمربی جدید تیم ملی از جمع لژیونرها تنها مهرداد محمدی تازه پیوسته به باشگاه پرتغالی را در فهرست قرار داده تا مشخص شود او این تصور بوجود آید که او تنها در پی شناخت بیشتر از استعدادهای جوان در آینده است.

این اردو از 22 تیرماه آغاز می‌شود و هدف از این اردو شناخت ویلموتس از بازیکنان داخلی و جوان‌تر بیان شده تا به این ترتیب خبری از ملی‌پوشان اصلی چه داخلی چه لژیونر نباشد. قرار است در این اردو یک بازی تدارکاتی میان تیم ملی و تیم امید با هدایت فرهاد مجیدی برگزار شود تا هردو تیم شرایط خود را محک بزنند.
اسامی نفرات دعوت شده به اردوی تیم ملی به شرح زیر است:
دروازه بان ها: محمد رشید مظاهری، مهدی امینی، احمد گوهری
مدافعان: محمد انصاری، محمد حسین مرادمند، سیاوش یزدانی، ایمان سلیمی، دانیال اسماعیلی فر، مهدی شیری، محمد نادری و سعید آقایی
هافبک ها: علی کریمی، احمد عبدالله زاده، رضا اسدی، امیر حسین کریمی، مهرداد محمدی، محمد محبی، محمد کریمی، سعید واسعی، آرش رضاوند و مجید علیاری
مهاجمان:شهریار مغانلو و پیمان رنجبری.
انتقاد از لیست تیم ملی
پس از انتشار این لیست، برخی انتقادات نسبت به اقدام فدراسیون فوتبال برای تشکیل اردوی تیم ملی مطرح شد. از جمله این انتقادات آن بود که ویلموتس با چه شناختی و مشاوره گرفتن از چه کسانی اقدام به دعوت این بازیکنان کرده است؟ سؤالی که با توجه به قرار داشتن در فصل نقل و انتقالات، شائبه زیادی را به وجود می‌آورد، زیرا حضور در تیم‌ملی می‌تواند باعث افزایش قیمت بازیکنان شود.
برای مثال در لیست جدید تیم‌ملی محمد محبی و پیمان رنجبری فصل قبل در لیگ یک حضور داشتند یا در مورد سعید واسعی که در تیم پیکان حضور داشته، در فصل گذشته آمار 3 گل و یک پاس گل را به ثبت رسانده، در حالی که در همان تیم پیکان، عیسی آل‌کثیر 8 گل به ثمر رسانده و دو پاس گل هم داده‌اما به تیم‌ملی دعوت نشده است. البته شاید بتوان اختلاف سنی پنج ساله این دو بازیکن را مطرح کرد اما آمار واسعی، آمار شگفت‌انگیزی در سن و سال او (24 سال) نیست که بتوان آن را به عنوان یک پدیده حساب کرد.
لیستی که نباید در فصل نقل و انتقالات ارائه می‌شد
دیروز بیژن ذوالفقارنسب مربی تیم ملی فوتبال در جام جهانی 1998 نیز در گفت‌و‌گویی با خبرگزاری ایسنا به انتقاد از این لیست پرداخت و گفت: قطعاً این اسامی به سرمربی تیم ملی ارائه شده چون او هیچ شناختی از این بازیکنان ندارد و شاید به او گفته‌اند که این لیست دوم تیم ملی است. بعضی از این نفرات را من هم نمی‌شناسم.
او ادامه داد: این ذهنیت یک مربی اروپایی نیست و لیست از سمت فدراسیون و کمیته فنی تهیه شده و براساس اطلاعات ذهنی ویلموتس نیست. این از سیاست‌های فدراسیون است که به سرمربی ارائه می‌دهد. حتی نفس کار هم مشخص نیست که بخواهیم درباره آن صحبت کنیم.
بعد از ذوالفقارنسب، کربکندی سرمربی اسبق ذوب آهن نیز به لیست تیم ملی انتقاد کرد و گفت: وقتی یک مربی جدید و تازه به تیم ملی می‌آید طبیعی است که باید شناخت لازم نسبت به بازیکنان یک کشور را پیدا کند و در تمام رده‌های سنی بازیکنان را بررسی کند. به نظر من کاری که آقای ویلموتس انجام داده کار غلطی نیست و با این کار به همه فرصت داده می‌شود تا خودشان را امتحان کنند. با این کار رسانه‌ها و دیگران به این مسئله انتقاد نمی‌کنند که چرا از جوانان و بازیکنانی که مطرح نیستند استفاده نکردید اما برگزار شدن این اردو در فصل نقل و انتقالات، مناسب نیست چون بازیکنان هنوز آمادگی لازم را ندارند.
دعوت از بازیکنان جدید به اردوی تیم ملی و فراهم کردن زمینه برای تربیت نسل تازه در فوتبال کشورمان اقدام مناسبی است اما بهتر بود این کار بعد از پایان نقل و انتقالات و با شروع مسابقات لیگ انجام می‌شد تا الان شائبه‌ای درباره آن وجود نداشته باشد!

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۳۴۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایلی که مربیان به سمت جوانگرایی نمی‌روند/ همه نتیجه‌گرا شده‌اند

به گزارش خبرنگار مهر، جوان‌گرایی یکی از اصول بازیکن سازی در فوتبال به شمار می‌رود و تیم‌های مطرح اروپایی حساسیت زیادی روی این موضوع دارند و در ترکیب خود خیلی کم از بازیکنان بالای ۳۰ سن استفاده می‌کنند.

تیم ملی فوتبال ایران هم در جام ملت‌های اخیر با افزایش سن بازیکنان مواجه بود به طوری که پس از لبنان ایران با میانگین ۲۹ سال دومین تیم پیر این مسابقات بود. بیشتر کارشناسان فوتبال هم نسبت به دعوت از بازیکنان پا به سن گذاشته در تیم ملی از امیر قلعه نویی (سرمربی تیم ملی) گلایه مند بودند.

تیم ملی زمانی می‌تواند از بازیکنان جوان استفاده کند که استعدادیابی در تیم‌های باشگاهی به درستی انجام شود و بازیکنان مستعد در تیم‌های پایه زیر نظر مربیان پرورش یابند تا با حضور در لیگ برتر مورد توجه مربیان تیم ملی قرار گیرد.

یعقوب وطنی جز مربیانی است که سال‌های زیادی را در فوتبال پایه گذرانده است. او در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در خصوص استعدادیابی در فوتبال ایران اظهار داشت: درست که در فوتبال استعدادیابی داریم اما مهم‌تر از آن استعداد پروری است. ما در کشوری زندگی می‌کنیم که دارای منابع انسانی زیادی است و در بحث آموزش مربیان فعالی در فوتبال ایران وجود دارند و به نظرم هر شخصی کوچک‌ترین استعدادی داشته باشد، استعداد او شناخته خواهد شد.

پرورش استعداد مهم‌ترین مساله است

او ادامه داد: در فوتبال امروزی هم باشگاه‌ها و هم هیأت‌های فوتبال در استان‌ها بحث استعدادیابی را دنبال می‌کنند. مربیان تیم‌های ملی پایه هم با سفر به استان‌های مختلف، بازیکنان زیادی را به فوتبال ایران معرفی کرده‌اند. پس از استعدادیابی، پرورش استعداد مهم‌ترین مساله است که باید به آن توجه شود که متأسفانه ما در این چرخه معیوب هستیم و نمی‌توانیم آن طور که باید از استعدادهای خودمان استفاده کنیم. اگر مدیر باشگاهی بحث پرورش بازیکن را در نظر بگیرد و نتیجه گرا نباشد، مربی آن تیم می‌تواند استعدادها را به خوبی پرورش دهد تا در آینده مورد استفاده قرار گیرند.

وطنی افزود: من در آکادمی باشگاه‌های پاس، پیکان، تراکتور حضور داشته‌ام و به نوعی در آکادمی باشگاه استقلال هم دخیل هستم و باید بگویم که بحث استعدادیابی در فوتبال پایه در حال انجام است اما مربیان تیم‌های بزرگسال بیشتر نتیجه گرا هستند و نمی‌خواهند تا بازنده بازی شوند و به همین دلیل به بازیکنان جوان توجهی ندارند. به نظرم در تیم ملی هم همین نتیجه گرا بودن باعث شد تا امیر قلعه نویی از بازیکنان جوان استفاده نکند وگرنه خود قلعه نویی بهتر از هر شخص دیگری می‌داند که فوتبال ایران پر از استعدادهای جوان است و باید آنها به کار گرفته شوند.

آکادمی‌ها و هیأت‌های استانی باید بودجه کافی داشته باشند

وطنی تصریح کرد: بحث استعدادیابی در فوتبال را نباید از پایین به بالا نگاه کنیم، اگر آکادمی‌ها و هیأت‌های فوتبال استانی دارای بودجه کافی باشند، هیچ گاه شاهد پدیده بازیکن پولی در تیم‌های پایه نخواهیم بود. متأسفانه اکثر باشگاه‌ها نمی‌خواهد در زمینه توسعه آکادمی‌های خود هزینه کنند و این شرایط باعث خواهد شد تا مربیان و تیم‌های پایه برای تأمین بودجه مالی خود در کنار سایر بازیکنان از تعدادی بازیکن پولی هم استفاده کند.

مربی فوتبال کشور ادامه داد: شرایط در برخی از باشگاه‌ها به گونه‌ای شده است که تیم‌ها ۱۰، ۱۵ بازیکن سطح بالا دارند و از تعدادی بازیکن پولی برای تأمین مسائل مالی خود بهره می‌برند و به نظرم هیأت‌های فوتبال نمی‌توانند در این زمینه نقشی داشته باشند چون مسؤولان بودجه‌ای برای این کار در نظر نگرفته‌اند.

اختصاص ۲۰ درصد از بودجه باشگاه‌ها برای تیم‌های پایه

او خاطر نشان کرد: به عنوان مثال دو باشگاه فولاد خوزستان و سپاهان اصفهان به دلیل بودجه‌ای که دارند، بازیکنان زیادی را به سطح اول فوتبال ایران تقدیم کرده‌اند و حتی برخی از این بازیکنان که در تیم‌های پایه حضور دارند، مشتریانی از تیم‌های اروپایی دارند. در پایان به این نکته می‌رسیم که بودجه مالی مهم‌ترین مساله است. کنفدراسیون فوتبال آسیا یکی از قوانینی که برای حرفه‌ای سازی باشگاه‌ها قرار داده استفاده از ۲۰ درصد از بودجه آن باشگاه برای تقویت آکادمی خود است که متأسفانه چنین چیزی در فوتبال ایران رخ نمی‌دهد و هرچه به AFC گزارش داده می‌شود، سند سازی است که توسط باشگاه انجام می‌شود.

وطنی در پایان گفت: باید بگویم هنوز افرادی هستند که عاشقانه در بخش فوتبال پایه و استعدادیابی فعالیت می‌کنند و این افراد با بازیکنانی که ترتیب می‌کنند، فوتبال ایران را به درجات بالا می‌رسانند و امیدوارم باشگاه‌های دیگر هم راه پیکان، فولاد و سپاهان را در پیش بگیرند و بیشتر به بازیکنان جوان خود بها دهند.

کد خبر 6023575

دیگر خبرها

  • تکلیف چند بازیکن پرسپولیس مشخص شد/ وضعیت تمدید قرارداد سرخپوشان
  • دعوت ۵ فوتبالیست قمی به اردوی آماده سازی تیم ملی
  • تأیید طرح ساماندهی اجاره‌بها و تشکیل سپند توسط شورای نگهبان
  • طارمی زنگ خطر را برای مارتینز و تورام به صدا در آورد
  • دعوت بانوی فوتبالیست خوزستان به اردوی تیم ملی
  • دعوت بانوی خوزستانی به اردوی تیم‌ملی فوتبال
  • بازیکنان دعوت شده به اردوی تیم ملی فوتسال بانوان مشخص شدند
  • دلایلی که مربیان به سمت جوانگرایی نمی‌روند/ همه نتیجه‌گرا شده‌اند
  • دعوت بانوی خوزستانی به اردوی تیم ملی فوتبال
  • 26 بازیکن به اردوی تیم ملی فوتبال زنان دعوت شدند